De Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 review

Beoordeling: (4.4/5)

Philips Airfryer XXL Premium met Smart Sensing: de perfecte heteluchtfriteuse?

De Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 is een geavanceerde hetelucht friteuse die is uitgerust met Smart Sensing-technologie. Hiermee wordt de temperatuur en bereidingstijd automatisch aangepast aan de hoeveelheid voedsel die erin wordt gedaan. Dit zorgt voor perfecte resultaten en maakt het koken en bakken een stuk eenvoudiger. De Airfryer heeft een grote inhoud van 1,4 kg en een vermogen van 2225 watt, waardoor het geschikt is voor het bereiden van grote maaltijden voor het hele gezin. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, dankzij de vaatwasmachinebestendige onderdelen en de QuickClean-mand met antiaanbaklaag. De Premium-uitvoering heeft ook een handige grillplaat en een receptenboekje voor meer inspiratie in de keuken. Al met al is de Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 een uitstekende investering voor wie op zoek is naar een veelzijdige en gebruiksvriendelijke friteuse die gezond koken bevordert.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Inhoud frituurmand 1,4 kilogram
Vermogen 2225 Watt
Temperatuur tot 200 graden Celsius
Afmetingen 43,3 x 31,6 x 32,2 cm
Gewicht 7,7 kilogram
Smart Sensing technologie ja
Vaatwasserbestendig ja

De Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 in één oogopslag

Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 - Hetelucht friteuse incl. Smart Sensing

De Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 is een krachtige hetelucht friteuse die is uitgerust met Smart Sensing-technologie. Hiermee wordt het kookproces geoptimaliseerd, zodat jouw favoriete gerechten altijd perfect zijn bereid. De friteuse heeft een capaciteit van 1,4 kilogram, waardoor je voldoende ruimte hebt om voor het hele gezin te koken. Het design van de Philips Airfryer XXL Premium is modern en strak, met een matzwarte behuizing en een metalen accent aan de bovenkant. De friteuse is bovendien voorzien van een digitaal touchscreen display, waarmee je eenvoudig de kooktijd en temperatuur kunt instellen. De Smart Sensing-technologie meet continu de temperatuur en vochtigheid in de friteuse, waardoor het kookproces precies wordt aangepast. Zo krijg je altijd een knapperige korst en sappig vlees. Daarnaast beschikt de Airfryer XXL Premium over 5 vooraf ingestelde programma's, waaronder een programma om te grillen en een programma om brood te bakken. Hierdoor kun je met slechts één druk op de knop jouw favoriete gerecht bereiden. De Airfryer XXL Premium is tevens uitgerust met een TurboStar-technologie, waardoor de friteuse snel opwarmt en klaar is voor gebruik. Bovendien is hij gemakkelijk schoon te maken door de uitneembare en vaatwasserbestendige onderdelen. De Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 is een krachtige en veelzijdige hetelucht friteuse, die jouw favoriete gerechten altijd perfect bereidt. Dankzij de Smart Sensing-technologie en TurboStar-technologie heb je altijd een knapperige korst en sappig vlees. Het design is modern en strak, met een digitaal touchscreen display voor gemakkelijke bediening. Bovendien heb je met de vijf vooraf ingestelde programma's een ruime keuze aan kookmogelijkheden. Het schoonmaken van de friteuse is een fluitje van een cent. Kortom, de Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 is een aanwinst voor elke keuken!

Wat vinden we goed aan de Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90

Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 - Hetelucht friteuse incl. Smart Sensing

- De Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 is voorzien van Smart Sensing technologie, waardoor het apparaat zelf de juiste temperatuur en baktijd bepaalt voor een perfect resultaat.
- Dankzij de grootte van de Airfryer XXL, kunnen er grote hoeveelheden voedsel tegelijkertijd worden bereid, ideaal voor grote gezinnen of wanneer er gasten over de vloer komen.
- De TurboStar technologie zorgt ervoor dat de hete lucht snel en gelijkmatig door de Airfryer wordt verspreid, waardoor gerechten knapperig van buiten en mals van binnen worden.
- De Airfryer is gemakkelijk schoon te maken dankzij het afneembare mandje en de anti-kleeflaag.
- Naast het frituren, kan de Airfryer ook worden gebruikt voor het grillen, bakken en braden van diverse gerechten.
- Door het gebruik van lucht in plaats van olie, is de Airfryer een gezonder alternatief voor traditionele friteuses.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 - Hetelucht friteuse incl. Smart Sensing
- Het apparaat is behoorlijk groot en neemt daarom veel ruimte in beslag op het aanrecht.
- De Airfryer kan behoorlijk wat lawaai maken tijdens gebruik, wat storend kan zijn.
- De prijs van dit apparaat is aan de hogere kant, waardoor het wellicht niet voor iedereen binnen het budget past.
- De Smart Sensing functie werkt niet altijd even goed, waardoor het soms nog nodig is om het eten tussentijds te controleren en/of bij te stellen.
- Het schoonmaken van de Airfryer kan wat lastig zijn, met name omdat het mandje en de lade vrij klein zijn en lastig te reinigen onderdelen hebben.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Snel
  • Grote capaciteit
  • Praktisch
  • Weinig olie nodig
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Veelzijdig
Nadelen
  • Prijs
  • Moeilijke bediening bij eerste gebruik

Advies voor kopers

De Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 is een hetelucht friteuse met Smart Sensing technologie. Hiermee wordt het bereiden van gerechten zeer gemakkelijk gemaakt, aangezien de Airfryer de juiste temperatuur en baktijd automatisch aanpast op basis van het soort gerecht en de hoeveelheid voedsel. Daarnaast beschikt deze XXL-variant over een groot kookoppervlak, waardoor het mogelijk is om grotere hoeveelheden in één keer te bereiden.

Een groot voordeel van de Philips Airfryer is dat er weinig tot geen olie nodig is bij het bereiden van gerechten. Hierdoor geniet je van gezondere maaltijden, zonder concessies te doen aan de smaak. Daarnaast is het apparaat gemakkelijk schoon te maken doordat de uitneembare onderdelen eenvoudig in de vaatwasser kunnen.

Het bedieningspaneel is zeer gebruiksvriendelijk door het grote, digitale display en de voorgeprogrammeerde instellingen. Hierdoor is het mogelijk om snel en gemakkelijk de gewenste instellingen te selecteren. Een bijkomend voordeel is dat de Philips Airfryer ook als oven kan dienen, waardoor het mogelijk is om bijvoorbeeld broodjes af te bakken zonder dat hier een apart apparaat voor nodig is.

Al met al is de Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 een topklasse hetelucht friteuse met Smart Sensing technologie. Het apparaat is gemakkelijk in gebruik, gezond en zeer veelzijdig door de vele functies. Voor wie op zoek is naar een hetelucht friteuse van hoge kwaliteit, is de Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 zeker aan te raden.

Conclusie

Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 - Hetelucht friteuse incl. Smart Sensing

De Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een gezondere manier om te frituren. Dankzij de Smart Sensing technologie en de XXL capaciteit, is het mogelijk om grote hoeveelheden voedsel in één keer te bereiden. Bovendien is het zeer gemakkelijk in gebruik, wat het een handige optie maakt voor dagelijks gebruik. De Airfryer XXL Premium is uitgerust met een innovatief Smart Sensing systeem, dat automatisch de beste temperatuur en tijdinstellingen kiest voor de meest optimale kookresultaten. Dit betekent dat gebruikers niet langer hoeven te gissen welke instellingen het beste zijn voor een bepaald voedsel. Het apparaat doet het werk voor hen en dit resulteert in heerlijk en gelijkmatig bereid voedsel. Daarnaast biedt het XXL-formaat voldoende ruimte om grote batches voedsel te bereiden, waardoor het perfect is voor het hele gezin of bijvoorbeeld voor een feestje. Het gebruik van de Philips Airfryer is zeer eenvoudig dankzij de intuïtieve bedieningsknoppen en het duidelijke display. Gebruikers kunnen eenvoudig de temperatuur en tijdinstellingen aanpassen, voedsel selecteren en zelfs recepten opslaan voor gemakkelijke toegang in de toekomst. Het apparaat is ook zeer gemakkelijk schoon te maken door de anti-aanbaklaag en de vaatwasmachinebestendige onderdelen. Een ander groot voordeel van de Airfryer is dat hij een gezonde manier van frituren biedt, zonder het gebruik van olie of vet. Het apparaat kan de klassieke frituurervaring bieden, maar dan op een veel betere manier. Hierdoor kan men genieten van een heerlijk gefrituurde maaltijd, zonder zich zorgen te hoeven maken over het gebruik van ongezonde oliën en vetten. Dit maakt het een ideale keuze voor wie op zoek is naar een gezondere levensstijl, zonder concessies te doen aan de smaak. Al met al is de Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een betere manier om te frituren. Met de Smart Sensing technologie, het XXL-formaat en de eenvoudige bediening, biedt dit apparaat alles wat men zoekt in een airfryer. Bovendien biedt het gezondere frituuropties en gemakkelijke schoonmaakmogelijkheden, waardoor het een fantastische toevoeging zou zijn in iedere keuken.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 - Hetelucht friteuse incl. Smart Sensing

© 2024 Beste Airfryer, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten